Femtonde augusti tvåtusentretton

Då jag är så dålig på att komma på rubriker ska jag nog börja skriva dagens datum så som denna förutom när jag skriver om typ någon resa eller så.

Till det jag tänkte skriva om från början. Det har hänt en hel del sedan förra gången och det är några saker som jag inte berättat. Det som har upptagit det mesta av min tid kommer i ett flertal inlägg då jag orkar sätta mig vid datorn och skriva på riktigt.

I alla fall så har mina tankar sedan den tolfte juli mest kretsat kring hösten. Det är så att jag på måndag sätter mig med ett antal väskor på ett tåg bort från Falun, norrut till Luleå. En stad jag kommer bo i i minst fem år framöver om inget oväntat händer. Jag kom alltså in på civilingenjörsprogrammet och har förmodligen tagit examen 2018.

Nu när jag åker upp så har jag en bråkdel av allt som jag så småningom vill ta upp med mig. Det råder som bekant bostadsbrist i universitetsstäder och så också i Luleå. Kommer där för att börja min tid som Lulebo på vandrarhem, LTU har avtal med några stycken, i väntan på att hamna först i bostadskön alternativt hitta någon att dela bostad med. Det känns bra att i alla fall ha tak överhuvudet och jag tror att jag som person klarar av att bo en längre tid med andra människor.

Jag håller på att packa för fullt. Ska få med mig så mycket olika typer av kläder nu, för det kan ju hinna bli kallt innan jag hittar något annat. Det var en liten update på höstens och mina framtids planer.

20130815-221822.jpg
När vi gjorde ungspannkaka i nya ugnen för första gången blev det mer av en spacecake…..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: