No one sleeps when I’m awake

The Sounds – No One Sleeps When I’m Awake

Känner mig förkyld igen efter helgen så det blev ingen träning ikväll. Gick förra onsdagen på ett medelpass på frisk som en tjej jag känner har Hon är helt underbar instruktör, glad och peppande och musiken är underbar. Hade tänkte gå denna vecka också men nej det tillåter inte kroppen. Red igår i alla fall, det ska mycket till innan jag hoppar över ridningen.

När jag och Malin kom dit så på gick tv-inspelning i ridhuset. Postkodlotteriet som var där för att NHR som har ridterapi hos oss fått pengar från dem. Magdalena Graaf var där och har även hon bloggat om det. Lektionen, den gick mindre bra, red Crazy som i och för sig är kul och trevligt i dressyren men igår hade jag för tjocka ridstrumpor så jag fick kramp i foten flera gånger. INTE KUL. Har stoppat undan de ridstrumporna och ska förhoppningsvis slippa detta i fortsättningen.

I skolan rullar det på. Har haft labb på kaströrelse och ska skriva rapport på det med Torleif, räknar just nu på relativitetsteori, gör matteinlämning med Torleif, Sandra och Kim och räknar vidare på trigonometri. Det går bra och är skönt att ha kommit igång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: