Besvikelse som går över i nya planer

För ett par veckor sedan skrev jag högskoleprov kändes bättre än förra gången och jag hoppades på ett resultat runt 1,2-1,3. Har i veckan fått resultatet och det var lägre än väntat. Jag upptäckte dessutom för någon vecka sedan att jag är borta när det går i vår. Besvikelsen över detta var stor då jag verkligen ville läsa ett visst program med början nästa höst. Har nu två reservplaner, tänker söka det jag helst vill men antingen så blir det flytt norrut och ett program som också verkar kul och intressant men inte fullt lika mycket som det jag tänkt mig. Eller så ska jag om jag inte kommer in ta ett år då jag jobbar, men med vad eller var har jag ingen aning om. Just nu är alternativ 1 det som lockar mest, för flyttar jag norrut så får jag i alla fall riktig vinter, det är slutet av november och plusgrader jag vill ha snö och åtminstone att par minusgrader. Jag vill åka både längd och slalom och ha användning av mina snygga nyinköpta skidbyxor.

Annars då? Jo jag har mycket att göra men snart så är jag ledig, i förhoppningsvis 5 veckor! Funderar även på att boka in en helg då jag kan åka till Sofia. I februari, mars, kanske? Hon kommer ju hem under nyår och då har vi två och Lisa och Sanna bestämt träffa. Vet inte mer än så men jag tror att någon sa att vi skulle äta glass. Äta glass på nyårsafton? Känns lite konstigt, jag kanske missuppfattat något?

Något mer att informera om? Jo, juste! Red i tisdags på den store mesen Cournado. En positiv upplevelse och jag hoppas att jag får fortsätta rida honom på tisdag. Igår, fredag, red jag Malou och vi hade Sara som hade en mycket kul bomövning som hon i slutet lade till två skutt i slutet av lektionen. Trots att jag inte hade väst så kändes det väldigt tryggt och för första gången på terminen kände jag mig inte osäker när jag hoppade!

Fina, kloka Malou.

Annonser

One response to “Besvikelse som går över i nya planer

  • Sofia

    Tråkigt att det inte gick som du ville, men det kommer fler chanser! Att flytta norr låter som en bra idé och att förgylla tillvaron lite i Östersund låter som en utmärkt idé. Du är välkommen käre vän! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: