Mörker och elände

Dagen har varit bra i stort sett. Tråkigt med snön som smält och det som är kvar har idag varit typ slask och imorgon är det säkert snorhalt, va i alla fall det här i området på kvällen.

Har haft övningspass i matte och kemi idag. Matten var jag bara med på halva då det för mig ger mer om jag får sitta och räkna och fråga om hjälp när det behövs och inte att läraren ska gå igenom en massa på tavlan. Jag, Fiola, Lovisa och Oskar satt tillsammans och jag är snart klar med veckans uppgifter. Blev en hel del skratt idag också. På kemin gick läraren igenom mer om syrabasreaktioner. Det går typ inte att missa ett enda tillfälle kemi då hon alltid fortsätter gå igenom på övningspassen.

När jag kom hem så satte jag mig och skrev in i anteckningarna från hela redoxreaktionskapitlet i ett nytt häfte då mitt håller på att haverera, ska skriva in det vi gjort på syrabasreaktioner också, det blir nog imorgon. Pratade även i telefon med en vän.

Åkte även till stallet då tisdag är samma sak som ridlektion för mig. När vi svängde in på planen utanför stallet så är alla lampor släckta i och utanför stallet. Vi kollar om det är så vid industrin på andra sidan vägen och där är det också becksvart. Det visa sig att det var strömavbrott i delar av Falun. Min ridgrupp fick ställa ut höpåsar i mörkret och lagom till vår lektionsstart kom ljuset tillbaka, vi vågade dock inte rida då FEV, Falu Energi och Vatten, inte kunde garantera att problemet var löst. Jag fick skjuts av en tjej i gruppen hem och väl hemma så har jag slötittat på tv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: