Trettionde juli 2012

Dagen började tidigt, inte i jämförelse med under O-ringen veckan, men ändå. Strax efter tio blev jag upphämtad av Anna och Malin för att åka ut till stallet och sedan ut mot Hinsnoret till hästarnas sommarhage. Hästarnas semester var över och de skulle ridas hem igen.

Att fånga hästarna gick bra men två svårskodda hästar, antar jag hade tappat skor och fick därför åka hem i transport, Fatima som från början skulle ha åkt hem fick då ridas hem. Problemet med detta var att ingen hade tänkt på att hennes grejer skulle med ut till hagen. Så båda bilarna med transporter åkte till stallet lämnade hästar, hakade av en transport och kom sedan tillbaka med sadel och träns. Äntligen kunde alla hoppa upp, vi ställde oss i ordning och skrittade iväg. Jag red som andra person med Filur.

En kort bit från hagen går vägen man rider på och tågrälsen alldeles intill varandra. Ganska läskigt! Den här gången så hade vi sån otur att vi hörde tåget när vi kommit ungefär halva sträckan. Som tur var hann alla precis förbi och alla satt kvar. Vi hann dock inte långt innan en tjej kände att hon höll på och svimma. Alla stannade, jag fick byta häst till Zathelit och en annan red Filur med Malou som handhäst en bit. Som tur var fanns en ryttare som valt att avstå då en annans häst fick åka hem, hon kom med ännu en bit fram.

Ritten var efter detta ganska lugn utan några missöden. Det enda som kunde ha blivit ett missöde var när vi skulle rida under en tågbro och de ropar bakifrån tåg precis när jag, som då var först, var på väg in under bron som tur var så var det bara ett litet lokliknande tåg.

Vi kom alla tillbaka tryggt och hästarna verkade tycka att det var skönt att komma hem igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: