Tripp till Sala och Hallstahammar med ett gäng voltigörer

Har varit i Sala och Hallstahammar i helgen.

I lördags åkte vi iväg med två bilar och två hästar i varsin transport. Målet var Ryttargården i Sala, anläggningen där Salaortens Ryttarförening håller till.

Hästarna lastades ur, betades och fick efter ett tag göra sig hemmastadda i sina boxar över natten. Efter ett tag så var det dags för träning, alla från Falun på Jojo och Sala lag1 och Falun lag 1 på Cournado.

Efter träning och lite annat var vi ett gäng som åkte och handlade middag, frukost och snacks. Efter en lång dag fick äntligen äta middag, efteråt så gjorde vi i ordning inför söndagen, knoppade manar och så. Vi tittade sedan på alla bidrag som var kvar av Eurovision Songcontest och lade oss sedan för att sova.

Vaknade vid tjugo i fem av att Anna och Stina gick upp. Gick själv upp kvart i. Fixade toabestyren och åt sedan frukost när Anna och Stina kom upp för att väcka de andra och äta frukost.

Vi lastade hästar och åkte sedan mot Hallstahammar för tävling. Det gick bra för alla känslan fanns där även om resultaten inte var så jättebra. Lag 1 kom sist i mellanklass men känslan var bra. Stina kom på andra plats i individuella junior klassen och Linnea kom på fjärde plats även hon i individuella junior klassen. Matilda kom sista i individuella minior klassen. En fin och trevlig dag i Hallstahammar, synd bara att Stina var fyra hundradelars poäng från att kvala till SM. Det kommer förmodligen en till chans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: