Böcker lästa i Thailand #2

Här kommer inlägg två om de böcker jag lästa i Thailand. Pga skola, ULK, träning osv så har jag glömt både att skriva om böckerna och lägga ut fler bilder.

Den fjärde boken som jag läste var Nattens begär av Sherrilyn Kenyon.

Amanda Devereaux har en helt galen familj. De är häxor medier och vampyrjägare. Det gör att Amanda längtar efter ett lugnt, normalt liv med en vanlig pojkvän. Men så råkar hon hamna i en attack som är riktad mot hennes syster, och vaknar upp fastkedjad vid en blond, snygg främling, Kyrian av Thracia.
Det visar sig att han är allt annat än en vanlig kille. Han är en Svartjägare, en orörliga krigare som jagar och utplånar vampyrer och daimoner.
En passionerad men förbjuden attraktion uppstår genast mellan de båda och de måste snabbt hitta ett sätt att frigöra sig från varandra. Annars kommer de båda dö.
En bra och annorlunda fantasy/vampyrbok som fångade mitt intresse till skillnad från många andra liknande böcker. Den får 3/5 möjliga.
Nästa bok är den första boken i serie. Nämligen Beautiful dead – Jonas bok av Eden Maguire
Varken döda …
Eller levande …
Rör de sig i de
Odödas gränslandVad är det som händer på Ellerton High? Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Fyra unga, vackra människor. Varför? Oron sprider sig i staden och många frågor saknar svar.Vilken är Darinas roll? Hon plågas inte bara av saknaden efter pojkvännen Phoenix – utan också av spöklika syner av de som dött. Samtidigt ekar rånet av vingslag oförklarligt i hennes huvud.Så blir hennes uppdrag tydligt: De döda har fått återvända till de levande, ett år har de på sig. Nu är deras tid på väg att rinna ut och Darina är utvald att hjälpa dem, de odöda – men med vad?
Det här är en kärleksfull fantasybok som jag tyckte mycket om, även denna gav ett gäng tårar också. 4/5
Den sista boken i det här inlägget är del två i Beautiful dead-serien, nämligen Beautiful dead – Arizonas bok av Sherrilyn Kenyon.
Varken döda …
Eller levande …
Rör de sig i de
Odödas gränslandDet har snart gått ett år sedan Arizona drunknade i Hartmann Lake. Dränkte sig enligt polisrapporten. Men skulle verkligen Arizona – snygg, självsäker och populär – ta sitt eget liv?Samtidigt får ryktena i det lilla samhället Ellerton ny näring. Något oförklarligt pågår uppe i bergen. Vittnen beskriver syner av de som borde vara döda, borta dp alltid. Varför är de här?
Darina är länken mellan de levande och döda, utvald att söka svaren på frågor som ingen vill ställa. Men hon motarbetas på alla fronter, inte minst av Arizona själv. Vad döljer Arizona bakom den perfekta ytan? Darina tvingas utsätta sig för allt större risker och mer än en gång är hennes eget liv i fara …
Den här fångade mig inte lika mycket som ettan och får därför 3/5 möjliga.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: